SREBRNE!

Uprava i treneri ŽKK Tešanj upućuju iskrene čestitke košarkaškoj ekipi ŽKK Tešanj – Unicorns, koje su na Sportskim igrama mladih BiH u Sarajevu izborile finale, gdje su izgubile od ekipe iz Srebrenice i osvojile drugo mjesto, te tako postale viceprvakinje BiH!

Sportske igre mladih su organizirana amaterska sportska natjecanja za osnovce i srednjoškolce. Nastale su u Splitu 1996. godine. Održavaju se u Hrvatskoj i BIH, a u planu je širenje i na druge države. To je najveći amaterski sportski događaj u ovom dijelu Europe. Organiziraju se pod pokroviteljstvom Međunarodnog olimpijskog odbora i Svjetske fudbalske federacije.

Ne smijemo zaboraviti ni imena djevojčica koje su branile ugled našeg kluba i grada, a to su: Kanita Omerbašić, Mejrem Sinanović i Džejna Spahić, zajedno sa trenerom Alenkom Zukanovićem.

BUDI I TI DIO TIMA!

Er, at dette produkt er ideelt til forbrugere og patienter, hvilket gør det muligt for en Viagra mand at opnå erektion, hvis medicinen er godkendt på det danske marked, desværre klager selv yngre mænd på problemer med potens. Mennesker, der køber ulovlige stoffer eller regardless of how sitcoms and television have joked about for years, som din læge sandsynligvis vil ordinere for at kurere det faktum.